3 vs. 3 Turnering under Red Bull EWKND

3 vs. 3 Turnering under Red Bull EWKND

Den 2:a november kommer vi att hålla en 3 vs. 3 turnering på Inferno Online i Stockholm. Turneringen är öppen för alla men endast åtta lag kan delta i en kamp om priset som kommer vara värt omkring 2,500kr!

Inferno Online
Inferno Online hittar ni på Odengatan 60, 113 22 Stockholm

Anmälningarna tas emot från klockan 11:30 samma dag och det är först till kvarn som gäller. Själva turneringen drar igång vid 12:30, ett fullständigt schema kommer närmare eventet.
Matcherna spelas bäst av tre där varje game är först till tre rundor, förutom finalen som är bäst av fem. Om du har tänkt vara med så kan du för att spara tid redan nu anmäla ert lag via denna länk, annars får ni göra det på plats. Observera dock att det ändå är först till kvarn på plats som avgör vilka som får vara med, och att man måste ha fyllt 16 år för att få vara med i turneringen.

För er som inte har möjlighet att spela men ändå vill följa matcherna live så kommer allting att streamas på twitch.tv/overwatchsverige.Vad är EWKND?

Turneringen går av stapeln som en del av Red Bull EWKND som pågår mellan den 1:a till den 3:e november på ett flertal ställen i Stockholm. Eventet kommer bland annat att bjuda på olika turneringar, streams, musikkoncerter, föreläsningar och workshops. Mer information om hela eventet finns att tillgå på Red Bulls hemsida, samt deras facebook-sida.

Kommentarer (0)