Köp Pink Mercy och stöd bröstcancerforskningen

Köp Pink Mercy och stöd bröstcancerforskningen

Från och med den 8-21 maj * kommer hela försäljningen av Overwatch "Pink Mercy" skin att gynna Bröstcancerforskningsstiftelsen och deras uppdrag att avsluta bröstcancer.
 
Stödja bröstcancerforskning
Bröstcancerforskningsstiftelsen är världens största privata grundare av bröstcancerforskning, som stödjer 275 forskare vid ledande medicinska och akademiska institutioner i 15 länder på sex kontinenter.
 
Den vanligaste cancern hos kvinnor över hela världen, bröstcancer ligger mycket nära Blizzard Overwatch Team's hjärta, med många av deras vänner och familj som personligen drabbats av den förödande sjukdomen. Teamet är dedikerat till att hjälpa till med förskott av bröstcancerforskning, och Overwatch-spelare kan ansluta sig till oss för att stödja denna ädla orsak.
 
Pink Mercy
Som en briljant vetenskapskvinna och Overwatch's egna skyddsängel har Dr. Angela Ziegler, känt av hennes kodnamn, Mercy, tillägnat sig sitt liv att hjälpa och läka andra. Från 8-21 maj kan ni som spelare visa erat stöd för bröstcancerforskning som Mercy, i hennes nya Pink Mercy-skin.
 
All försäljning av Overwatch 'Pink Mercy' skin kommer att gynna bröstcancerforskningsstiftelsen. Tillsammans kan vi vidta åtgärder mot att utrota bröstcancer.
 
För mer information om Pink Mercy skin och relaterade välgörenhetsinitiativ, besök Blizzards officiella blogginlägg. Du kan också läsa mer om Bröstcancerforskningsstiftelsen på www.bcrf.org.

Kommentarer (0)