Användaravtal

Information om användaravtal

Alla användare på Overwatch Sverige har förbundit sig att följa detta användaravtal när de blev medlemmar.

Detta får inte förekomma:
  • Rasism
  • Nedlåtande kommentarer
  • Personangrepp
  • Irrelevanta kommentarer
  • Spam
  • Ovårdat språk
  • Länkar till porr, warez eller annat oetiskt material som kan uppfattas som stötande

Overwatch Sverige kan censurera, redigera och ta bort alla inlägg och all information som du för in på sidan. Du är fullt ansvarig för allt du publicerar på Overwatch Sverige. Vid brott mot de uppsatta reglerna kan man utan förvarning stängas av från Overwatch Sverige. Vad som är ett regelbrott är helt upp till Overwatch Sverige och dess medarbetare att bedöma.

Bryter du mot de uppsatta reglerna kan ditt IP, Battle.net ID och annan information om dig och ditt användande av Overwatch Sverige komma att bli tillgänglig för allmänheten.

Overwatch Sverige reserverar rätten att publikt visa vilka användare som delar IP, och information som kan fås från IP-nummer. Exempelvis vilka användare som befinner sig på ett evenemang.

Alla filer, tjänster eller information som tillhandahålls av Overwatch Sverige nyttjas på egen risk. Overwatch Sverige lämnar inga garantier, och kan inte ställas till svars för eventuell skada på dator eller annat som material på Overwatch Sverige kan ge upphov till.

Overwatch Sverige kommer inte att föra vidare informationen om dig till tredje part utan din tillåtelse. Dock kan vi inte ställas till svars om information skulle läcka ut vid en eventuell hackning av sidan. Vid polisutredningar eller förfrågningar från myndigheter kan Overwatch Sverige komma att lämna ut uppgifter som anses relevanta.

Inaktiva konton kan komma att tas bort, modifieras eller överlåtas. All information som du fyller i på Overwatch Sverige så som email och namn kan komma att visas publikt på webbplatsen.

Det här avtalet kan komma att ändras. Genom att nyttja ditt användarkonto går du med på det som står i det här avtalet och att hålla dig underrättad med vad som står i avtalet. Om du inte vill förbinda dig att följa avtalet längre kan du skicka ett mail till info@overwatchsverige.se och ange att du vill avsluta ditt medlemsskap med anledning av användaravtalet.

När du nyttjar ditt användarkonto förbinder du dig att följa de uppsatta reglerna. Det här avtalet gäller alla delar av Overwatch Sverige. Glöm inte bort att läsa forumreglerna.